måndag 6 juli 2020

Tusen

Detta är det tusende inlägget jag publicerat på min blogg!


Det första skrevs i slutet av oktober 2014 och handlade om att det finns skönhet även i det grå och vardagliga. Det gäller bara att få syn på det. 

Jag har märkt mina inlägg med 137 olika etiketter och den klart mest använda är "Hemma". Den har jag använt på mer än var fjärde inlägg. Andra etiketter som ligger i toppen speglar vad bloggen handlar om: vävning, tacksam, blommor, familj, trädgård, jakt.

Enligt statistiken ska det vara 100 000 sidvisningar men det är en rejäl överdrift. Jag har sett att det vid flera tillfällen varit någon slags "attack" med tusentals visningar samtidigt. Nu finns ju inte någon känslig information på bloggen, så jag har inte brytt mig om detta. 

94 kommentarer har skrivits till mina inlägg. Det hade gärna fått vara fler, det är så roligt att ta del av andras reaktioner på vad jag skrivit. En del reflektioner får jag ta del av på andra sätt - muntligt eller skickat.

Hur firar man tusen-inläggs-jubileum?!
Ingen aning. 
Jonas föreslår att jag ska bjuda honom på en god middag. Eller möjligen att jag ska köpa mig nåt fint. 
Jag har en god vän som, vid speciella tillfällen, anordnat en slags kunskapstävling om vad som skrivits på hennes blogg, och det är lite kul. Men faller på att jag inte kommer på nåt lämpligt pris till den som vinner. 

Eller också firar jag inte alls utan är nöjd med att det är som det är, ytterligare ett blogginlägg, ytterligare en dag i mitt liv som innehåller så många ljuspunkter, så mycket att glädjas över, så mycket att blogga om. Tacksamheten är stor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar