torsdag 28 januari 2021

Snö!

Snön vräker ner och hela världen går i tusen nyanser av vitt, ja och grått också. Och så blåser det rejält. Jag antar att en del träd och grenar bryts i detta väder. Katterna verkar inte förtjusta och har fått tillgång till hela stallet just nu. 

Efter jobbet gick jag ut och drog nytta av snön på två sätt. 

Jag öste in en hel del snö och täckte de plantor som finns i växthuset. Mest för att tillföra fukt, men det kan säkert ge lite skydd också att packas in i ett lager lätt och fluffig snö.

Jag kånkade ut våra två stora mattor för att tvätta dem i snön, eller i alla fall fräscha upp dem. Det tog en god stund och var bitvis lite tungt arbete men jag är glad att det blev gjort. Nu ska jag bara dammsuga golvet och låta mattorna torka till lite innan jag lägger tillbaka dem. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar