torsdag 14 januari 2021

Konstnärlig är bara förnamnet


Min äldsta unge är fantastiskt konstnärlig och kreativ och ägnar sig åt så många olika tekniker och hantverk. Jag måste få berätta och visa en del(!) av det hen gjort de senaste två veckorna.

Det började med att vi fick flera målningar i julklapp, naturmiljöer med skog och hav. Sen gjorde hen två små akvareller med vävstolar till mig. Och flera andra i samma storlek. Och målade julklappar till andra i familjen.

Efter det började pappersvikningen. Jag har gjort ett djur. Hur många K har gjort har jag ingen aning om, men vi har en hel girland av små tranor över fåtöljerna i vardagsrummet. Och jag har några runt min dator på min arbetsplats. 

En liten korg flätade hen av gamla el-band (sådana som finns runt en del hagar)

Mössan jag fick och sjalen som är på gång har jag ju redan skrivit om här

När jag konstaterade att jag behövde något på väggen bakom mig när jag har zoom-möten på jobbet hände det grejer. I all hast virkade hen en liten "påse" att hänga där och sätta olika saker i. Sen hämtade hen stora papper och vek en svala och en sköldpadda så jag kan alternera. Och nån timme senare kom hen upp med en underbar tusch-teckning föreställande vår gård här i Bällsjö. Enormt fin. Den kommer att ramas in (precis som de andra målningarna vi fått) och sättas upp väl synligt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar