tisdag 13 september 2022

Hälsoläget här

Idag har det både varit regn och solsken. Det är en välsignelse att det regnar efter denna torra sommar. Men det har samtidigt varit en solig och vacker höstdag. Fast ingen av oss har kunnat njuta av den. Pandemin har helt fått oss på fall. Jag hade mitt värsta i lördags och hämtar mig nu lite för varje dag. Det går åt rätt håll. Men det går långsamt. Jonas däremot är riktigt dålig nu. Han har en huvudvärk som inte är av denna världen. 

Jag fick helt enkelt plocka in en liten sol i köket, som vi får njuta av i den mån vi orkar och kan. Vi är ändå tacksamma att vi har varann, att vi inte har sjukdomstoppen samtidigt, och att detta ändå är något som kommer att bli bättre igen.

Jag hoppas verkligen att jag inte delade med mig av denna smittan till någon för detta är inget jag unnar någon alls.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar