torsdag 12 september 2019

Stolsdynor

Under våren och sommaren vävde jag möbeltyg för att klä om våra matstolar. Jag hittade på tyget själv och utgick ifrån vävgarn jag hade hemma. Sen lämnade vi tyget och alla sitsarna hos Kulans tapetserarverkstad och nu har jag hämtat hem dem därifrån. Så himla nöjd!Om bara en vecka ska stolarna och allt annat flytta med oss till nytt hus. Så det blir verkligen "nya" stolar på en ny plats.

Just nu är huset fullt av flyttkartonger och jag tycker jag packar lådor all ledig tid. Ikväll tror jag att jag struntar i att packa något mer. Åker ut till ett jakttorn istället och hoppas att ett rådjur eller vildsvin dyker upp.

Andra inlägg om vävningen av möbeltyget finns här:
delad är dubbel
halvskaft och lite trixande
möbeltyg på gång
mått
nedförsbacke och glahål
klart slut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar