torsdag 4 juli 2019

Nedförsbacke och gla´hål

Nedförsbacke, hemlängtan, medvind och kissnödig - om några eller alla av de förutsättningarna gäller; då går det undan. Åtminstone om en cyklar.

Att varpen börjar ta slut och gla´hålet är synligt innebär motsvarande tempoökning i vävningen. Jag väver på som om jag måste skynda mig för att hinna innan det tar slut. Men det tar ju bara slut FÖR ATT jag väver. Jag har noterat det här hos mig själv flera gånger, men vet inte vad det beror på. Undrar om det är liknande för andra som väver.

För en månad sedan oroade jag mig för om jag skulle hinna väva klart mitt möbeltyg innan vi flyttar i september. Förra veckan insåg jag att det kommer att ordna sig. Och nu är det bara ett par dagars vävande kvar innan enbart efsingarna återstår.

Jag har lite blandade känslor inför den nya kulören. På ett sätt är jag nöjd och tror att den kommer att passa rätt bra till stolarna. Men å andra sidan upplever jag den som lite solkig och det känns trist.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar