onsdag 10 juli 2019

Klart slut

Möbeltyget är färdigvävt, nedklippt, upprullat och redo att bli nya dynor till en massa stolar. Jag är mycket, mycket nöjd. Detta var ett mönster jag hittade på själv. Allt garn som behövdes fanns redan i mina "gömmor" så materialkostnaden är lika med noll. Och jag tycker det är fint i båda färgställningarna.

Den mörka tyget är stiligt och ska användas till tio stolar som vi har. Det är sex av en sort och fyra av en annan, men med samma tyg på kommer de att höra ihop när vi behöver alla runt vårt stora matsalsbord. Och så ska det (förhoppningsvis) räcka till ett par, tre av syrrans stolar också.

Det ljusa ger ett helt annat intryck. Mera lättsamt. Planen var att använda det till de vita stolarna med gulddekor, men eftersom det blev en helt annan färg än jag trodde så är jag inte helt säker längre. De vita stolarnas dynor är inte alls så slitna som de mörka, så de kanske får behålla sitt "guldtyg".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar