onsdag 24 juli 2019

Juli


Jag älskar vår trädgård. Och jag älskar att odla en massa, att skörda och att ta tillvara. Och jag tror att trädgården och plantorna älskar mig tillbaka, på nåt sätt.
Men i år är skörden så sen. Varken tomater, gurka eller gyllenbär har börjat leverera i stor skala än. Så ett litet fat med 12-15 sorters små tomater är unikt hos oss och fyller mig med glädje. Längtar efter när det finns ännu mer. Men det kommer: många frukter är på gång.

Istället för att ta tillvara tomater får jag ägna mig åt annat trädgårdspyssel.
En del av vitlöken la sig ner med vissen blast så den tog jag upp och har nu ansat och flätat.
Jag provar att sticklingföröka en del av våra mest älskade växter för att kunna ta med när vi flyttar. Hoppas det funkar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar