söndag 3 april 2016

Möblerat

Oj, vad jag är glad! 

Vårt stora rum i källaren som förut var ett väldigt välfyllt förråd och rymde tusen saker och lådor har blivit ett fantastiskt utrymme för vävning. (Förvandlingen kan man läsa om här och här.) Igår och idag har vi monterat upp vävstolar. Nu längtar jag efter att få upp vävar i dem också.

Men det måste nog dröja lite för nu har ju odlingssäsongen börjat och jag vill så fröer och ta hand om småplantor också. Men så fort jag får en kvart över kommer jag nog ägna mig åt källaren ett par timmar ;) som min man så fint formulerade det.

Alla vävgarner stuvade jag in i min stora skänk. Inte trodde jag att alla skulle få plats. Men nu är skåpet en riktigt skattkammare.Min gamla invanda

Ny för mig, men ganska gammal

Liten och nätt

Bandvävstolen
3 kommentarer:

 1. Jeg blir matt når jeg ser garnlageret ditt og det fine vevrommet. Mine dager er omtrent som dine, men jeg jakter ikke på høsten. Da tar jeg med av all honningen som våre bier produserer. Slynger, tapper, rører og fyller på glass. Fint å lese bloggen din!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för vänliga ord. Biodling kan jag fantisera om men det kommer nog inte att bli av.

   Radera
 2. Jeg blir matt når jeg ser garnlageret ditt og det fine vevrommet. Mine dager er omtrent som dine, men jeg jakter ikke på høsten. Da tar jeg med av all honningen som våre bier produserer. Slynger, tapper, rører og fyller på glass. Fint å lese bloggen din!

  SvaraRadera