söndag 7 augusti 2022

Hej då, semestern

du har varit skön och väldigt somrig. Du har erbjudit mycket tid för vila, fikastunder, korsordslösande och annat trevligt. Men en hel del arbete här hemma på gården har du också gett, åtminstone den veckan då vi målade fasaden. Och så allt det där jag trivs så bra med: odling, skörd och pyssel i trädgården; vävning och textilt hantverk; samt några nätter med vildsvinsjakt. Jag är mer än nöjd över veckorna vi haft tillsammans.

Det känns lite vemodigt att skiljas nu, men jag ska vårda de fina minnena. Och om två månader ses vi igen för älgjakt. Och några strödagar med fokus på vävning är också planerade. 

Och jag har ett jobb att återvända till nu. Det är minsann något att vara tacksam över. Det är dessutom ett jobb jag trivs med, och där jag har kalasbra kollegor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar