söndag 6 januari 2019

Las Canteras

Hotellets frukostbuffé var så god och mättande att vi stod oss på den till långt in på eftermiddagen.

Förutom just frukosten så var vi på eller i anslutning till stranden och strandpromenaden hela dagen.
Vi gick i vattenlinjen och kände vågorna slå in över fötterna. Sen satt vi på en bänk och tittade på folk, på de små båtarna, på vattenblänk och solsken.
Det finns sandskulpturer här och där längs strandpromenaden och ett av dem spelade i en egen division. Det hade flera scener ur julevangeliet. Det var ett nytt sätt att få det presenterat på. Med detaljer och nyanser. Jag förundras över att ett sådant stort jobb görs i ett så förgängligt material. Det stämmer till eftertanke.
Vi tillbringade (liksom många andra) några timmar i solen på stranden. Ljudet av vågor som rullade in och många röster på många språk. Solen flödade från en molnfri himmel och vinden var ljummen. Tunn fin sand som tog sig in överallt. 25 grader i luften. Sköna timmar.
En sen lunch på en uteservering och sen en vända till hotellet för dusch innan vi följde strandpromenaden igen bort till fiskrestaurangen.

Både standen och strandpromenaden heter Las Canteras och det lär betyda "stenbrotten". Men det är ett märkligt namn med tanke på den långa fina sandstanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar