tisdag 11 september 2018

Välsignade solrosor

Utanför Mönsterås odlas ett helt fält med solrosor. Alla är välkomna.
Bara att gå där och titta och fota är en välsignelse i sig. Det är en så ljus upplevelse. Vackert och gult.
Dessutom är det fritt att plocka det man vill. Föreställ dig känslan att gå där och plocka ett helt fång!
Sen betalar en vad en vill (kontant eller swish). Och alla pengar går till cancerfonden och hjärt/lungfonden och blir till välsignelse där.
Allt detta generösa förhållningssätt manar mig till att också vara generös, dels med min betalning men främst med blommorna jag tar med mig därifrån. Jag plockar inte bara till mig. De flesta ger jag bort för att sprida vidare av dessa vackra blommor, av ljuset, av välsignelsen.

https://www.facebook.com/solrosorielmhult/
@solrosorielmhult

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar