torsdag 7 september 2017

Bokrelease

För andra gången detta året hade jag möjlighet att åka på bokrelease. Sara Bäckmo bjöd in alla som följer henne och Skillnadens trädgård till fest med anledning av den nya boken, "Skillnadens Skörd". Eftersom jag tog chansen att recensera den i somras ville jag gärna vara med. (Du kan läsa min recension här.) Så jag körde till Öhr, norr om Växjö för att mingla i Klockaregårdens trädgårdsbutikGlad att jag åkte dit. Förutom att träffa inspirerande Sara och lyssna när hon pratade om sin bok och sin odling och skörd i sin trädgård, så fanns det en massa inspirerande att titta på. Främst i trädgårdsbutiken, men också i de butiker som låg precis intill och där jag också strosade runt.
Snygg ljushållare!
Och när jag åkte hem hade jag tre nyinköpta buskar i bagaget, och en goodiebag med användbart innehåll, från Nelson garden. Bra med en extra dos inspiration nu när jag kan känna mig lite trött på att det ständigt finns för lite tid att hinna ta hand om allt som går att skörda.

Färgkombinationen är lite vågad, men läcker!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar