söndag 24 september 2017

Garn och annan inspiration

Jag var  på mässan VÄV 2017 i Växjö.
Det var kul och inspirerande. Hade nog varit ännu bättre om jag känt fler i branschen så jag haft fler att språka med, eller om jag haft sällskap av någon likasinnad, eller om jag kunnat gå på någon intressant föreläsning/kortkurs. Jag hade några bra timmar på mässan och ska verkligen inte klaga.

Massor av fina vävgarner, vackra mattor, bonader och dukar, skräddade kläder, intressanta lösningar och tekniker, snygga utställningar, positiva människor, lockande utbildningar, korta föreläsningar på speakers corner, lärorika samtal när man intresserade sig för något speciellt.

Åkte hemåt med många foton för att minnas inspirationen, en ny bok om trasmattor, en kasse och ett par uppsättningar skaftlås. Och dessutom uppfylld av återseendets glädje efter mötet av några personen jag inte träffat på länge.

Helt nöjd med min utflykt till Växjö. Nu vill jag bara väva för fulla muggar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar