torsdag 21 juli 2016

Minisemester på Västkusten dag 3

Den tredje dagens blogginlägg blir ganska kort. Vi vaknade utvilade och fick frukostbricka, med massor av frukt, serverad vid dörren.

Morgonen började ganska fint men väderprognosen spådde ökad molnighet. Hela gårdagen hade bilen skrapat och skrikit från vänster fram. Vi intalade oss att det var ett gruskorn i bromsarna, men eftersom det inte släppte på hela dagens körande kändes det ändå lite oroväckande. Vi bestämde oss för att göra några stopp till på Västkusten men sen köra hemåt.

Först lite shopping på Engelssons i Falkenberg.

Särdals kvarn hade vi fått tips om så vi åkte dit, kollade på miljön, kikade i shopen och fikade i det fd. svinstallet medan det sakta började regna.Medan vi körde upp mot utsiktsplatsen i Haverdal tilltog regnet och det var inte aktuellt att lämna bilen för utsiktens skull. Så vi körde vidare. Omvägen genom Tylösand och sen hemåt.


Vi kom hem så pass tidigt på eftermiddagen att vi både hann skörda en del och grilla tillsammans. Vår minisemester blev kanske något kortare än den kunde varit. Men vi är mer än nöjda ändå. Glada att vara tillsammans, att se nya vyer, att uppleva vårt vackra land, att samla på minnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar