söndag 25 oktober 2015

Rapport från veckan som gått

Det var ju skönt med semester en vecka. Men det är nästan så jag undrar om det är värt det med tanke på hur intensiv arbetsvecka som väntade mig när jag kom tillbaka. Hög tempo och massor att göra. Det är gott att jag har ett omväxlande jobb och som jag trivs med så mycket, annars hade jag aldrig orkat.

Några av kvällarna var också inbokade av trevliga saker. Min pappa fyllde år så jag körde till Mönsterås för att uppvakta honom lite och äta tårta. Styrelsemöte i församlingen är ett sammanhang som kräver en hel del men ger minst lika mycket tillbaka.

Fredagkvällen körde vi en sväng i skogen. Jag tog några höstfoton. Men det är nästan märkligt hur fort det förändras i naturen. En natt blåste det rejält och föll många blad, så nu är det inte alls lika färgrikt som bara häromdagen.
Hela lördagen i Eksjö på regionsfest. Gudstjänst, seminarier, samtal och gospelkonsert. Oj så mycket inspiration, nya tankar och positiv boost som flödade över mig. Så härligt att jag bestämde mig för att åka.

Idag, söndag, var vi ganska länge i kyrkan: gudstjänst, kyrkfika, församlingsmöte och lite kort styrelseprat. Det är en bra församling jag hör hemma i! Jag gillar den!

Eftermiddagen i trädgården. Äntligen! Slutskördade det mesta, tog in och la på eftermognad. Klippte ner och röjde ute. Det finns mycket kvar att göra men vi fick en hel del gjort. Det känns bra. Och så är bänken full av tomater igen (även om de flesta inte är mogna). Vi åt förresten årets sista hemodlade gurka idag. Nästan exakt fyra månader efter att vi skördade den första. Rikedom!

Tja, kanske inte så konstig att det gått en hel vecka sen jag bloggade senast. Men det är så livet är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar