onsdag 16 september 2015

Gult

Jag jobbar på det. Men vissa dagar är det svårare än andra. Idag är en sån dag. Då ser jag mig själv och allt det som är jag, ur ett negativt perspektiv, som om allt var dåligt. Det är svart. Så blir det inte bra. Jag försöker byta perspektiv, försöker byta färg till något ljust. Gult. Ett av mina viktigaste jobb (och ett av de svåraste) är att måla mig själv och min utgångspunkt i gult. Bred pensel. Tjockt med färg. Gult. Långsamt täcker det det svarta. Lite i taget.

För att få lite inspiration tog jag kort på det gula jag såg på morgonens promenad med hunden. Hoppas det kan inspirera dig också. Det finns ljuspunkter. Sök efter det gula!

tagetes

björklöv

björklöv

liten gul blomma, troligen av fibbla-släkt

kärringtand ?

solen är väl egentligen gul, även när den lyser genom molntäcket

eklöv brukar inte vara så här gula

löv, vet inte sort

lönnlöv

gullris

krasse

okänd sort, kanske ur kryss-sortimentet

halvt utslagen ringblomma

squashblomma

gul squash

höstanemon

dahlia

körsbärstomat, kanske Ildi

gurkblomma

päronformad tomat

persikotomat

tomatblommor

gul chili

physalis-blomma

kaprifol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar