söndag 27 september 2015

Fest igen

Igår hade vi nöjet och äran att gå på bröllop. Vi känner oss så privilegierade som får möjlighet att delta i våra vänners och släktingars stora och glada högtider. Om ett par veckor ska vi på barndop igen - det tredje i år. Varje vår/försommar på sistone har det åtminstone varit någon konfirmand eller student att uppvakta. Och så detta med bröllop! Finns det en vackrare eller mer fantastisk högtid?!

En av "mina gamla tonåringar" gifte sig igår och vi fick vara med. Jag var dessutom ombedd att fota under festen och tog drygt 300 bilder. Hoppas det finns några de blir extra glada över.

"Mina gamla tonåringar" kanske är ett uttryck som kräver lite förklaring. Jag var en av ledarna för tonårsgruppen i kyrkan. Var annan fredag under tio års tid hade vi program av olika slag, fika och andakt. Enormt givande! Både för ungdomarna och för oss ledare. Vilken tillgång att få växa upp i ett sammanhang där man har en självklar plats oavsett vem man är, där vi samlas och gör roliga, knasiga, viktiga eller tänkvärda saker tillsammans. De här kvällarna fick betyda mycket. Och flera av ungdomarna har jag fortfarande kontakt med.

Igår var en fantastisk dag på så många sätt. Vi tackar för att vi fick vara med och önskar Guds välsignelse över ert liv tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar