måndag 3 oktober 2022

Tillsammans med andra kan idéer utvecklas

Ytterligare en sån där lyxig måndag: semester för att träffa vävnätverket och så ett par timmar hos mina föräldrar när jag ändå var "på hållet". Och när jag kom hem - full av vävinspiration - tillbringade jag så klart kvällen i min vävstuga.

Jag fick beröm för min matta. Men också tankar om att göra den vändbar. Det behövs bara att sy fast en remsa av den blå trasan för att dölja och fästa varpändarna vid flätan. 

Och så fick jag nya tankar kring mitt beklädnadstyg i vitt. Min idé om fyra skyttlar med olika gula trådar och byte av nyans för varje ruta blev bekräftad. Liksom tanken att använda grått fint ullgarn. Men jag fick också förslag om att ha en annan grovlek på det vita inslaget för att ge mer struktur åt "vitt-i-vitt". Som det är nu tycker jag ju att det blir ganska trist.

Vi pratade mycket om upplevelser på vävmässan och om solfjädersvävsked utskriven sektionsvis i en 3D-printer. Spännande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar