måndag 10 oktober 2022

Harry Potter-festen

Själva festen då? Jo, tack, jättekul!

Vi blev mottagna av Filch, (Mathias hade låtit håret växa i flera år enkom för att passa i rollen) och minglade en stund innan vi satte oss till bords. Jag - professor Umbridge - satt förstås vid honnörsbordet tillsammans med professor Snape och professor Snigelhorn. Övriga runt bordet var professor Sprout, professor (nåja) Trelawney, professor Lockman, auroren Tonks, journalisten Rita Skeeter, Bellatrix Lestrange och eleverna Harry Potter, Ron och Ginny Weasley, Hermonie Granger, Luna Lovegood och Romilda Vane. Dessutom fanns en plats för ynken Filch, men han sprang mest runt och passade upp.

Medan middagen avåts flöt samtalet utifrån de instruktioner vi kontinuerligt fick. Somliga av oss gick in i vår roll och freestylade rätt friskt, andra höll en lägre profil. Till slut lyckades vi lista ut vem som var mördaren. Alla var väldigt nöjda med festen!







Denna happening var en försenad födelsedagsfest för vännen Annelie. Presenten från mig och Jonas var skriven på en liten lapp som låg längst in i ett nystan av illrosa garn. Utanpå det fanns några lager med rosa mattrasor, och längst ut ett rosa sidenband. När jag räckte över det lilla runda paketet påpekade jag att "den gyllene kvicken borde vara rosa eftersom det är den allra vackraste färgen". 🤣

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar