tisdag 27 april 2021

Trädkramare

En gång i veckan har jag och mina närmsta kollegor "gå-möte". Vi promenerar var och en på sitt håll, men är uppkopplade och pratar hela vägen. Förutom att prata jobb händer det att vi pratar om det vi ser under våra promenader. Denna vecka ställdes frågan om vi såg några utslagna träd än. I samma veva passerade jag en gård där ett körsbärsträd just började slå ut. Så vackert!


Längs den rundan jag går finns det träd som ser ut att kramas. Inte bara två träd utan faktiskt två par kramande träd. Det ena paret vrider sig om varann en bra bit upp. Det andra paret är mer rakt hopvuxna. Båda är riktigt fina. 

De dagar vi inte har gå-möte försöker jag ta en liten promenad på lunchen. Idag var det nånting långt framför mig på vägen. Det måste ha varit sjöfåglar (änder tror jag) med ungar som var ute och gick. Naturen är fantastisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar