torsdag 15 oktober 2020

Morgon, middag, kväll

Idag har det varit jakt för hela slanten. 

Hemifrån tidigt för att sitta på plats när gryningen kom. Det blåste rejält och jag hade missbedömt vindriktningen så tornet jag valt var inte optimalt placerat. Jag såg inga djur. Men det gjorde inte de som valt bättre pass heller. Djuren håller sig nog i lä i skogen sådana här dagar.

Mitt på dagen genomförde vi två drev. Hunden fick upp både rådjur och älg. Men inget djur kom inom skottläge för oss.

Eftermiddagen tillbringade jag i ett annat torn, väntande förgäves på älg.

Fattas bara att jag suttit ute på kvällen/natten och väntar på vildsvin också. Jag hade det faktiskt i åtanke, men dels hade jag inte nattsiktet med mig och dels var det lite för kallt i vinden. Det räckte med jakt ändå.

Två av de vyer jag haft idag:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar