torsdag 27 december 2018

Julglädje med familjen

Vi fick faktiskt en vit jul i år. Det är fint! Men det finaste med jul är att få fira den tillsammans med många av dem jag älskar. Julafton var mina föräldrar och två av ungdomarna här. Tillsammans är så bra! Det är sån glädje! 
Tyvärr mådde jag lite dåligt frampå kvällen så det blev ingen julnattsgudsjänst för min del. Men julfrid och firande av den största av gåvor blev det ändå.
Min fantastiska mamma har vävt gubbatäcken till alla barn och barnbarn och gav bort i present till allas glädje och förundran. Ett gubbatäcke tar lång tid att väva eftersom varje centimeter består av så många inslag. Och hon har alltså gjort elva stycken! En riktigt imponerande insats. Kajsa fick Gotland, Oskar fick Öland, Jonas och jag fick ett gubbatäcke som utgår från Viktor Rydbergs dikt Tomten.


Fler som är imponerande: Kajsas gigantiska dvärgbroderi är snart klart efter fem år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar