lördag 29 december 2018

Storstädning och omorganisation

Min vävstuga har en tendens att bli uppsamlingsplats för allt möjligt som inte har någon egen plats att vara på. Ofta när jag plockar undan någon annanstans i huset så hamnar grejerna där. Rester efter genomförda projekt och efter julklappstillverkning har blivit kvar. En vävstol har puttats undan och står i vägen för arbetsbordet. Dessutom är det väldigt länge sen jag städade där. Sammantaget var det ett stort behov av att röja, fixa, organisera och städa.
Jag har sett fram emot att göra det, för jag vill ha det i ordning så jag kan väva.
Men samtidigt har jag bävat för att göra det, eftersom det är så mycket att ta tag i, och svårt att veta var en ska börja.

En av mellandagarna var det dags.

Jag använde större delen av dagen åt att plocka i ordning, återställa ordning, fixa till vävstolar, dammsuga. Men det räckte med en dag. Nu är det fint. Jag har överblick. Och allt är redo att användas. Så nu är det bara att sätta upp vävar och väva vidare. Härligt. Jag är så glad över min fina vävstuga. Och stolt över vad som skapas där.

Här kommer man in i min vävstuga.
En vävstol till vänster och två rakt fram. Till höger ett skåp med tyger till mattrasor

Här skymtar alla tre vävstolarna, och arbetsbordet bakom


En del av mitt garnlager

En låda med fack för flaskor blev bra förvaring för vävspännare, mattstickor och annat

Hylla med allehanda smågrejer och material

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar