tisdag 11 december 2018

Brickbandsvävandet fortsätter

I alla fall ett tag till.
Jag går ju en distanskurs i brickvävning och får en ny utmaning/uppgift varannan tisdag. Det är så inspirerande och utvecklande att hela tiden ha något nytt att prova, att förstå och ta till sig. Nu är det snart bara två uppgifter kvar, för kursen slutar runt nyår. Jag tänker redan att det kommer att bli så trist att inte ha den här återkommande sporren. Hur blir det sen? Finns det fler liknande kurser? Kan jag hitta ett annat sätt att fortsätta denna kontinuerliga inlärning och utveckling?

Idag är det tisdag och dags för en ny uppgift. Ett nytt band ska påbörjas. Här ett par bilder med olika variationer från mitt senaste band.

1 kommentar:

  1. Vilka fina nya band du vävde. Dina berättelser om brickvävning förorsakade att jag äntligen började att syssla med det också. Det vill jag sedan länge, har brickor och några fina böcker hemma men det fanns alltid något annat att göra = väva :-) Tack för inspirationen!

    SvaraRadera