söndag 11 februari 2018

Söndag kväll

En veckas sjukskrivning går mot sitt slut.

Vädret har varit väldigt vackert hela veckan och jag har fått många hundpromenader i strålande sol, gnistrande snö, glittrande rimfrost och blå himmel. Härligt att jag fick möjlighet att njuta när det var så fint.

Det har varit välbehövligt att vara hemma eftersom den nya medicinen gett mig många biverkningar. Jag har drabbats av de flesta som stod under rubriken "mycket vanliga biverkningar" på bipacksedeln. Huvudvärken var tuffast, men har släppt de sista dagarna. Nu är det nästan bara illamående kvar. Hoppas att det också klingar av snart.

Jag har alltså vilat väldigt mycket den här veckan. Och så har jag pysslat med min nya väv, för att skingra tankarna på mitt mående.

Men nu är jag redo att försöka möta vardagen på vanligt sätt igen. Hoppas det funkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar