lördag 7 oktober 2017

Guldkant på jobbet, två gånger om

Jag har tidigare berättat att jag har ett jobb jag trivs med. Jag är IKT-pedagog på fakulteten för teknik på Linnéuniversitetet, och stationerad både i Kalmar och Växjö. Förutom att jobbet är bra till vardags förser det mig dessutom med extra guldkant ibland. Nu hampade det sig så att jag två dagar på raken fick det där lilla extra.

Först en lunch-till-lunch-konferens placerad på Kosta Boda Art Hotell. Underbart vackra miljöer med mycket glaskonst, god mat, möjlighet till spa och shopping. Och möten med samtal, information och inspiration.

I entrén till hotellet


I glasbaren


Gillade att jag fick ett badrum med röda detaljer.

Direkt därifrån åkte jag till Kalmar för att vara med när Sjöfartshögskolan firade 175 år. Det är en imponerande ålder! På eftermiddagen öppen föreläsning med glimtar från skolans historia - några milstolpar i utvecklingen, olika hus skolan varit i, anekdoter från någon invigning, berättelser om någon färgstark student, betydelsen av simulatorerna mm presenterades på ett lättsamt sätt och med många bilder för att illustrera. Jubileumsdagen avslutades med middag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar