lördag 28 oktober 2017

Höstmarknad

Traditionsenligt (nåja, bara andra året än) hölls höstmarknad på Hembygdsgården i Mönsterås. En mycket gemytlig tillställning som uppskattas av både knallar och besökare. Alla ryms på lagårdsplanen så det är ganska "nära" och överskådligt. Inget inträde för besökare och en låg kostnad för knallar. Genuint hantverk och väldigt lokal anknytning (jag är nog den som reser längst med mina ca 6 mil).

Idag var vädret både för oss och mot oss. Det började med fint väder i några timmar och besökarna vällde in. När sen regnet kom försvann alla och det tog liksom slut lite tidigare än planerat. Men alla verkade glada och nöjda ändå. Jag också. Jag sålde en del av mammas hantverk och en av dotterns handgjorda anteckningsböcker, men som vanligt inget av de saker jag gjort själv. Börjar fundera på om det beror på att det är enklare att "tala för varan" om någon annan gjort den, än att skryta om det man gjort själv... Mycket småprat med kända och okända, är liksom en bonus. Jag har haft en bra dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar