torsdag 11 augusti 2016

Tjatig

Jag kollade en del gamla blogginlägg och börjar undra om jag är väldigt tjatig i bloggen.

Jag kanske bara skriver om
massor av tomater,
dagar i skogen utan jaktlycka,
diverse vävprojekt.
Möjligen uppblandat med en liten utflykt eller resa då och då.

Blir det tjatigt och trist att läsa? Det vore synd.
Det är ju mitt liv jag skriver om, och vad jag gör och upplever och det är på intet sätt ett tjatigt liv. Tvärtom är det fantastikt och rikt och fyllt med så mycket.

Visserligen skriver jag ju bloggen mest för min egen skull, för att påminna mig om allt gott som finns och alla guldkorn längs vägen. Men det är ju kul när andra läser. Och jag vill självklart att det ska vara läsvärt för er som gör det.

Fast det kanske inte är något problem. Gillar du inte det jag skriver så slutar du säkert läsa. Och det finns ju populära bloggar som bara handlar om en enda sak, och de borde ju vara mer tjatiga än min som ändå rymmer tre stora huvudområden och en del utvikningar.

Jag tror jag fortsätter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar