torsdag 27 november 2014

Fascination och frustration

Gick ut i växthuset en sväng innan mörkret föll. Klippte ner och slängde physalisplantorna som klarat sig ända tills häromnatten då frosten tog dem. Och döm om min förvåning när jag kunde plocka en hel skål av stora frukter! Ett par var gul-oranga men de flesta behöver eftermogna inne. Men vilken lyx! Egenodlade physalis i skiftet november-december.Sen hade jag telefontid med min läkare. Jag har varit mer eller mindre sjukskriven i över två månader och kan fortfarande inte börja jobba heltid. Hon förlängde min halvtidssjukskrivning både december och januari och skickar en remiss till neurologen. Lite lättad över att få fortsätta jobba i det här tempot. Men gråtfärdig av frustration över att inte orka som jag vill, att inte hinna eller klara som jag brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar