måndag 3 november 2014

Tillbaka

Efter nästan sex veckor hemma pga borrelia var det äntligen dags att återvända till jobbet. Kändes nervöst av två skäl. Dels: Det är så länge sen - kommer jag ihåg nåt, kommer jag ens att hitta? Dels: Jag har varit svag så länge - kommer jag att orka?

Jodå jag kom ihåg både lösenord och namn på kollegor och annat väsentligt.
Orkade? Nja, sådär. Första dagen sov jag i soffan på eftermiddagen. Andra dagen sov jag som en sten i sängen ett par timmar direkt efter jag kom hem. Tredje dagen ska jag som väl är vara hemma så jag ser fram emot sovmorgon och lugnt tempo hela dagen. Sen får vi se hur det blir. Ett litet steg i taget...

Jag är sjukskriven på halvtid. Men med min restid innebär det att jag är hemifrån ungefär en heltid. Kanske inte konstigt att det känns tufft. Omställningen är ju rätt stor.

Men jag är på bättringsvägen, det känner jag ju. Det går bara så oändligt långsamt. Så lite jag orkar. Så lite som behövs för att det ska bli för mycket och tröttheten slår tillbaka nästa dag.

Ja, jag är tillbaka på jobbet. Men jag är också tillbaka i sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar