tisdag 12 december 2023

Glitter

En kollega som fyller femtio på luciadagen blev överaskningsuppvaktad en dag för tidigt, på jobbet. Kul och lyckat. Vi sjöng luciasånger och hade fixat lyxigt fika och present.

Eftersom det var dagen före lucia hade jag flätat in glitter i mitt hår och hade små julkulor som örhängen. Bara för att jag ville liksom. Men det visade sig vara något som rönte uppmärksamhet bland de flesta jag mötte. Jättemånga kommenterade att det var fint. Och en kollega sa att jag sprider glädje. Underbart att kunna göra det på så enkelt sätt. 

Dessutom "snubblade jag över" en adventskalender på facebook. Den är gjord av Matilda Forsärla och har tips om hantverk, pyssel och slöjd. Jättehärlig! Och dagens tips var att väva glitter. Eller egentligen sniljor av bara vitt och silvrigt garn. Det är ju något som måste gå att sälja på en julmarknad ett annat år. 

Nu fortsätter vi glittra för varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar