lördag 1 januari 2022

Favorit i repris

Två dagar efter att jag skjutit gris i kruthuset satte jag mig där igen. Jag kom dit vid samma tid och behövde, även denna gång, bara sitta en timme innan det dök upp gris. De kom från samma håll som häromkvällen och den jag sköt var en sugga som blev liggande på nästan exakt samma ställe som suggan för två dagar sen.

Men ändå blev det inte som jag trott. Grisen i förrgår var i sällskap av en annan ungefär lika stor, och det var den jag trodde skulle komma tillbaka. Men istället kom det en liten flock på åtminstone sex individer i lite olika storlekar (men ingen särskilt liten). Den som ställde upp sig i bra läge var större än den i förrgår, jag skulle gissa på ca85 kg.

Skickade en frågan till de andra i jaktlaget och en av dem var redo att ta hand om den, så jag slapp efterarbetet den här gången. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar