onsdag 8 september 2021

Fler väskor under planering

Jag varpade för axelband till de fyra senaste väskorna jag vävt. Två meter långt och 22 trådar till varje band. Det är inte så mycket så jag varpade dem alla efter varann och lät dem alla sitta kvar på varpan. Tillsammans blev det en rätt galen färgkombination. Men varje band kommer att passa fint till just sin väska. 

Jag har också varpat för att kunna göra fler väskor. Den nya varpen går i brun-beige med ett stråk av grönt. De jag hittills gjort har varit roligt och gått snabbt. Och de verkar uppskattade av sina nya ägare. Jag hoppas det ska gå lätt att sälja några, men jag har som vanligt ingen aning om lämplig prisnivå. Den nya varpen är åtta meter borde räcka till ungefär 15 väskor. Sen kanske det är dags att göra något annat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar