måndag 29 mars 2021

Vävar

Två helt olika vävar är igång i min vävstuga. Kolla här!

Dels gör jag sittunderlag. De är roliga att göra och användbara när de är klarar. Nu har jag gjort två lika stora till ett av mina barn och dennes sambo. De har båda fyllt år så det blir en lite sen födelsedagspresent.
Den andra väven är en daldräll där jag nu hittat på mönstret själv. Det tog ett bra tag att komma på ett sätt att experimentera med de olika alternativen som den uppsatta väven erbjuder. När jag lekt fram lite olika förslag skulle ju detta överföras till en trampordning. Men det är kul med utmaningar och att ge mig på nya saker. Resultatet blev inte exakt som min förlaga men jag blev ändå väldigt nöjd. Jag inser att varpen kommer att ta slut alldeles för fort. Det finns mer att testa än vad varpen räcker till. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar