torsdag 11 mars 2021

Digitalt vävcavé
Ett par timmar på kvällen i min vävstuga hör till vanligheterna. Igår tog jag med en mugg kaffe och min dator när jag gick ut. För igår skulle jag få sällskap. 

En efter en droppade de in för en stunds vävprat, delande av erfarenheter, råd, frågor och förundran. Jag är så tacksam för att tekniken bjuder möjligheten till digitalt vävcafé. Den här gången var vi nio stycken. Vi visade varann olika kluriga lösningar för förvaring vid vävstolen - det är ju så många saker man behöver ha lättåtkomligt. Vi pratade också om dubbelväv och finnväv, om hur man tvättar och spinner ull, om färgeffekt och om det kommande årsmötet. 

Tack mina kunniga "vävinnor" för att ni delade kvällen med mig! Det är så roligt och jag lär mig varje gång nya saker.

1 kommentar:

  1. Jo det var spännande igen. Tack att du gör det möjligt, Birgitta!
    Speciellt för mig är det så underbar att ha kontakt med er, mina svenska vävvänner, trots att jag är inte i Sverige just nu men hemma i Tyskland.

    SvaraRadera