lördag 28 november 2020

Första adventslördag

Denna pandemi-höst har jag knappt varit i några affärer alls och alltså har affärernas bakgrundsmusik inte kunnat påminna mig om den annalkande juletiden. Plötsligt var det bara första advents-helg! 

Lördagen kom med frost, krispig luft och ett försiktigt snöfall. Det var vackert. Och som vanligt ägnade vi lördagsförmiddagen åt jakt. Vilken livskvalité att sitta tillsammans och dricka en mugg kaffe mitt i skogen som står mörkgrön med vitt puder på, luften är stilla och en solstråle bryter igenom!
Resten av dagen, innan det började skymma, pyntade vi ute på vår gård med ljus och granar. Måhända är jag knasig som klär en utomhusgran med både ljus, kulor och girlang. Men det är tillåtet att vara knasig. Och jag hoppas det kan glädja någon som kör förbi. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar