lördag 25 april 2020

Learning by doing

Vi lär oss hela tiden nya saker numera eftersom det är så mycket som som är helt nytt för oss sen vi flyttade till gården.

Jonas har lärt mig hur enkelbeckasinen låter när vi hört den på kvällarna. Ganska märkligt ljud.

Jag har lärt mig hur kajplök ser ut eftersom vi har mycket sådan uppe i backen.

Jonas har lärt sig älska (och bli älskad av) ett par keliga katter. De lär oss båda att stanna upp ibland när de liksom "kräver" att bli klappade och gosade med.

Idag lärde jag mig att jag kan putsa en mur. Insidan av växthusmuren putsade jag och med tanke på att det var en helt ny syssla tycker jag att det gick riktigt bra. Detta moment måste göras innan vi kan gå vidare med jordbäddar, jord, grus och plattläggning. Det är inte lika bråttom att bli klar med utsidan så det får nog vänta en tid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar