onsdag 8 april 2020

Aktiviteter i lillstugan

Numera jobbar jag hemifrån. Hallen på övervåningen är en bra plats som inte är upptagen av annat och där finns ett fönster mot norr som ger mig ljus men inte bländar.

Efter jobbet går jag ut i lillstugan. Där finns mycket roligt att göra.

Jag håller på att skola om mina tomatplantor. Jag har 51 sorter i år och av de flesta har 2-4 frön grott. Det blir alltså ganska många plantbarn att ta hand om. Som vanligt hoppas jag kunna sälja av överflödet. Jag hålls i köket i lillstugan och där behöver jag inte plocka undan efter mig varje gång. Det gör att jag kan skola om 10-15 sorter en kväll, och sen lämna allt för att fortsätta en annan dag.

På min stora vävstol håller jag på att dra på en ullvarp. Den bråkar lite och garnet är gammalt och lite skört så det tar tid. En liten bit i taget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar