måndag 20 april 2020

Summering helgen

Vi har murat på stenmuren som ska bli nederkanten på växthuset. Mycket tyngre än vi trott. Många, många timmar har gått åt och nu har vi lagt nästan tre fjärdedelar. Dessutom har mekanikern i Jonas fått göra nytta: cementblandaren gav upp. Men med en ny drivrem och en massa justerande så funkar den igen.

Solen har skinit och det har varit ljuvlig vårvärme - som gjort för att jobba utomhus. Fågelsången är fantastisk och vitsipporna står fortfarande fina. Katterna älskar att rulla sig i jordhögar och sand/grus-blandningen som finns överallt efter våra projekt. De är alltså grå båda två just nu.

Vi har fått oväntat besök. Vid två tillfällen faktiskt. Människor som vi stod och språkade med en stund, på behörigt avstånd så klart i dessa pandemi-tider. Det gläder oss mycket att de dök upp. Hoppas många kan känna sig välkomna hit, till vår vackra plats.

Tyvärr har jag måst kämpa med biverkningar och effekter av utebliven medicin. Leveranstiden skulle vara 1-2 dagar men nu är det snudd på två två veckor sen jag beställde och mina antidepressiva tog slut för några dagar sedan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar