onsdag 4 mars 2020

Bokvikning

För ett par månader sedan blev jag introducerad till bokvikning. Det var en trevlig kväll men det berodde inte på aktiviteten utan helt och hållet på sällskapet. Själva bokvikandet var inte svårt, men tålamodskrävande och ett långsamt hantverk. Resultatet blev visserligen bra men eftersom det inte var så kul att göra tänkte jag inte göra om det.

Så fel jag hade.

När kollegorna och jag planerade för en lunch-till-lunch-konferens och det behövdes en aktivitet utanför våra vanliga jobbramar, så föreslog jag (till min egen förvåning) bokvikning.
Ett par veckor senare visade jag resultatet för några väninnor och så bokade vi upp en kväll för detta tillsammans.

Jag tycker fortfarande inte att själva vikandet är särskilt kul. Men det är trevligt att göra något tillsammans. Och det blir rätt fint. Så vem vet - kanske kommer jag att fortsätta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar