tisdag 7 januari 2020

Vardag igen

Plötsligt blev det vardag igen. Julledigheten var lång denna vinter eftersom helgdagarnas placering medgav flera klämdagar och det bara behövdes två semesterdagar för att vara borta från jobbet 17 dagar. Ledigheten var efterlängtad och innehöll sovmorgnar, goda måltider, umgänge och spel med familjen, jakt och en massa annat trevligt. Jag är glad att jag trivs med ledigheten och lätt fyller den med mycket innehåll.

Idag var det dags att möta den andra verkligheten - den som har med jobbet att göra. Jag är glad att jag har ett jobb jag trivs med. Kul att träffa kollegor och jobbarkompisar igen, och mailboxen var inte alls så välfylld som jag trott den skulle vara.

Ute hos hönsen verkar det ha varit lugnt och bra. Men de måste lära sig var de ska värpa: Idag har fyra ägg lagts på knasiga ställen. Bara två höll för den hanteringen. Och vi måste byta ut den ena sittpinnen, eller göra den mindre halkig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar