måndag 29 juni 2015

Ny kamera

Min gamla kära trotjänare som följt mig i åtta år och levererat tusentals foton, har strulat på sistone och har slutligen kastat in handduken. Nu är det slut. Väl medveten om att jag behöver en ny kamera har jag ändå tvekat och veckorna har gått. Lite irriterad av att vara utan kamera, men ändå inte skaffat någon ny. Kanske av snålhet. Eller för att jag inte vet vad jag ska köpa istället - det är ju just den jag haft som jag varit så nöjd med och vill ha.

Frustrationen i fredagens utflykt utan kamera fick droppen att rinna över. På lördagen skulle det bli av. Tog med mig min gamla favorit i hopp om att PO i fotoaffären skulle förstå mina behov. Döm om min förvåning och glädje när han presenterade en som motsvarade den gamla, men några generationer och funktioner vassare. T.ex. har 10 gångers förstoring växlat upp till 60 gångers. Och dessutom är den nya kameran röd. Gissa om jag var nöjd när jag gick ifrån affären?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar