söndag 7 maj 2023

Trädgårdshelg

På lördagen var jag hos mamma och pappa och gjorde en del vårfix i deras trädgård, planterade dahlior och klippte rosor mm. På söndagen ägnade jag mig åt vår trädgård, eller snarare: vårt växthus. Jag har förberett för, och planterat ut alla tomater som ska stå i jordbäddar. I år är det bara 36 sorter så de får mer utrymme än vad plantorna fått en del tidigare år. Skönt att jobba sig trött i kroppen och härligt att se att det gör skillnad. Nu försöker jag glädjas över allt som är gjort och motarbetar vanan att fokusera på allt som är kvar.

Båda kvällarna har jag ägnat åt vävstugan. Mina två kollegor kommer snart hit så jag har en hel del att förbereda så de ska kunna väva. Jag har bett dem välja två färger var och sätter nu upp varsin väv åt dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar