torsdag 1 december 2022

Adventskalendrar

Nu är det dags! Idag är det första december och dags att öppna första luckan. 

Jag gillar verkligen adventskalendrar. Det är ett trevligt sätt att räkna ner till jul. En av de bästa kalendrarna jag haft var en tomatfrö-kalender för ett par år sen. Det finns nog en viss sannolikhet att jag arrangerar en sådan själv något år. För det är minst lika roligt att skapa innehåll i kalendrar, som att öppna luckor. 

Har du ingen egen julkalender kan jag tipsa dig om ett par stycken:

Hudvård, makeup, dofter mm finns i Oriflames kalender. Somliga erbjudanden gäller endast aktuell dag, andra nästan en vecka. 

På jobbet har jag och mina kollegor fixat med en digital kalender. Den innehåller ikt-tips men också fina vinterbilder och några uppdrag/utmaningar. 

Vet du fler kalendrar får du gärna tipsa mig om dem. Glädje kan en aldrig sprida för mycket!

kalendern på jobbet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar