torsdag 3 februari 2022

Blött av misstag

Note to self:

Om en av misstag råkar hälla ut närmare en liter vatten på golvet så blir det blött. Väldigt blött och på ett väldigt stort område av golvet. Dessutom skvätter det högt så omgivningen blir fuktig åtminstone en halvmeter upp.

Förklaringen för er andra: Jag höll på att dra på en väv i ensamhet och fäste vattendunkar som tyngder i varpen. Dessa måste ju flyttas allteftersom garnet rullades upp på bommen. Vid ett tillfälle tappade jag en dunk som for i golvet och sprack. Bara nån eller ett par deciliter var kvar i flaskan när jag fick upp den. Det gick åt många handdukar för att torka upp på golvet. Och resten av varpen var lite lätt fuktig när jag drog på den. 

Till slut blev jag ändå klar och kan snart börja solva och skeda.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar