söndag 1 augusti 2021

Sista arbetsdagen innan jobbet tar vid

Sista lediga dagen på vår sommarsemester grejade och jobbade vi som vanligt här hemma. 

Jonas fick mycket gjort och det blev en enorm skillnad där han gick fram med röjsåg och motorsåg. Och körde undan en del ris. Nu ser det fint och iordning ut på baksidan.

Jag flyttade hönsens flexibla staket och skördade tomater. Årets största vägde 677g och var av sorten "Brutus". När jag ändå var i växthuset klippte jag bort visset, toppade och tjuvade. Och så vävde jag ett par timmar.

Imorgon är det jobb igen. 
Jag skulle vilja vara ledig ett tag till. Men tröstar mig med att jag har ett jobb jag gillar. Det är inte alla förunnat. Jag kommer att jobba hemifrån en månad till. Och det finns saker att se fram emot nu på sensommaren och början av hösten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar