söndag 6 juni 2021

Krävande och roligt

Förra veckan på jobbet var väldigt intensiv, mycket rolig, medförde ett rejält stresspåslag och ledde mig utanför min bekvämlighetszon när den lät mig göra nya saker. På fredagen sände vi avslutningshögtid digitalt och förberedelserna innan dess var många. Jag har varit med i arbetet ända från första trevande planeringen till direktsändningen och allt där emellan. Jag har klippt och redigerat inskickade filmer. Jag har varit med och testat och provkört för att se till att alla delar funkade. Och när det var sändning var det jag som såg till att ljud och rätt kamerabilder respektive filmer sändes vid rätt tillfälle. Grymt kul och mycket lärorikt. Men det har tagit mycket tid, och väldigt mycket kraft - den här helgen har jag inte orkat så mycket. Men nu är det söndagskväll och jag tycker att jag är hyfsat i fas igen och redo för en ny arbetsvecka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar