lördag 12 juni 2021

Avslutningar


Kanske var det sista tillfället på länge, att använda örhängena med studentmössor. Det yngsta syskonbarnet tog studenten. Festligheterna var förstås lite annorlunda på grund av pandemin - inte så jättemånga gäster, och dessutom utspridda över tid. Så roligt att få vara med och fira. Och samtidigt träffa människor som det var länge sen jag såg.

Även på jobbet firade vi studenter som avslutade sina studier. Jag och en kollega streamade ceremonier till Youtube igen. Alltså åter en dag utanför min komfortzon och med nya lärdomar. Snart kanske jag kan det här. 

När jag skulle gå och lägga mig öppnade jag fönstret mot baksidan och lyssnade. Det gick vildsvin i vårt "träsk" så jag tog på mig jaktbyxor och -jacka utanpå nattlinnet och tassade ut i mörkret. Jag såg ett par stora grisar men de små var inte lätt att få syn på i det höga gräset. Jag funderade på om jag bara borde skrämma iväg dem. Men till slut fick jag skottchans på en liten randig kulting. Det är synd att de förstör så mycket, annars är det fina djur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar