onsdag 30 december 2020

Mellandagar

Vi har verkligen tagit det lugnt och softat dessa mellandagar. Jag har njutit av sovmorgnar. Det har varit ganska regniga och gråa dagar så vi har hållit oss inne och bland annat spelat sällskapsspel. 

Jonas och jag har turats om att bemanna åteln vid kruthuset några kvällar. Grisarna har kommit de flesta nätterna, men inte den tid vi varit där. De är rätt retfulla tycker jag. 

Jag har varpat två vävar på drygt fem meter vardera och så har vi hjälpts åt att dra på. Båda dessa har jag köpt mönster och material till. Det ena blir poncho i öglemohair, det andra dräll-löpare i bomull och lin där tre olika trampordningar ger olika mönster. 

Idag tog vi eftermiddagsfikat ihop  med mamma och pappa. Vi satt på behörigt avstånd i den rejäla lokal som hembygdsgården har. Superbra att vi kan låna den så vi kan få träffas inomhus ibland.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar